Projectmanagement

pencil-placed-construction-data-paper-concept-your-presentation-soft-focus

Heeft u bouw- of verbouwplannen, maar weet u niet goed waar te beginnen? Geen zorgen! Bij Zondag Bouw en Advies staan we klaar om u te begeleiden bij elke stap van uw project. Met onze deskundige projectbegeleiding nemen we alle zorgen uit handen en zorgen we voor een succesvolle uitvoering, vanaf de eerste plannen tot aan de oplevering.

Onze aanpak

  • Uitwerken van plannen: samen met u zetten we de ideeën op papier en werken we deze uit in samenwerking met een ervaren tekenaar. Zo ontstaat een concreet ontwerp dat voldoet aan al uw wensen en eisen.
  • Offerteaanvraag en -vergelijking: het aanvragen van offertes kan een tijdrovende en complexe taak zijn. Wij nemen dit graag van u over. We zorgen voor transparante offerteaanvragen bij betrouwbare aannemers, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken Vervolgens zullen wij de offertes op detailniveau vergelijken om u te adviseren welke offerte het beste aansluit bij uw wensen.
  • Opdrachtverstrekking: na de offertevergelijking zullen wij samen met u en de aannemer de projectopdracht vormgeven. Het proces van de opdrachtverstrekking omvat een gedetailleerde beschrijving van het project, inclusief specificaties, tekeningen, budget en tijdlijnen. Er zal worden besproken wat er van de aannemer wordt verwacht, welke materialen moeten worden gebruikt, welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd en andere relevante details.
  • Uitvoeringsbegeleiding: tijdens de uitvoering van het project houden wij de regie in handen. We bewaken de voortgang, de kwaliteit en dat alles volgens planning verloopt.
  • Oplevering: het afronden van het project is een cruciale fase. Wij zorgen voor een grondige inspectie en begeleiding de oplevering, zodat u met een gerust hart kunt genieten van het eindresultaat.