Bouwkosten Advies

construction-site-building-new-house-dutch-suburban-area-with-modern-family-houses (1)

Een goed doordacht bouwproject begint met een helder inzicht in de verwachte kosten, zodat u vol vertrouwen aan uw project kunt beginnen. Bij ons kunt u rekenen op professionele bouwkostenramingen tijdens het ontwerpproces, waarmee we uw budget nauwkeurig vaststellen en gedurende het hele project bewaken. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor een grondige second opinion op de prijs die u van een aannemer heeft ontvangen. Wij controleren of deze prijs marktconform is en stellen uw belangen centraal.

Wat wij doen

  • Bouwkostenramingen: tijdens het ontwerpproces stellen wij gedetailleerde bouwkostenramingen op, waardoor u een realistisch budget kunt vaststellen en behouden voor uw project. Hierdoor kunt u uw plannen bijsturen indien nodig en onaangename verrassingen vermijden.
  • Second opinion: als u reeds een prijsvoorstel van een aannemer heeft ontvangen, kunnen wij een objectieve second opinion uitvoeren. Dit houdt in dat wij bekijken of de totale offerte marktconform is zodat u zeker weet dat u een eerlijke en redelijke offerte heeft ontvangen.
  • Budgetbewaking: gedurende het gehele bouwproces houden we nauwgezet toezicht op de kosten. Hierdoor kunnen we mogelijke budgetoverschrijdingen vroegtijdig signaleren en u adviseren over de beste aanpak om binnen uw budget te blijven.